Om oss

Vi är ett företag från Västerås som erbjuder tjänster inom webbdesign och webbutveckling. Vi är alla olika individer med respektive bakgrunder som med sina kunskaper, intressen och personligheter kompletterar varandra för att erbjuda en komplett lösning för ert företag oavsett storlek.
Kontakta oss

Rätt tillvägagångssätt

Vi är utrustade med kunskap och verktyg
som hjälper oss att skapa digitala produkter för ert verksamhetsbehov.

Hållbarhet

“Vi bryr oss om vår social miljö men även i makro skala: om jordens resurser.”
Vår ambition är att driva vår verksamhet hållbart och miljömedvetet. Vi väljer främst att bedriva så stor del av vårt arbete digitalt som möjligt: vi ser till att utnyttja de digitala möjligheter som finns till förfogande. Detta gör att vi minimerar användandet utav fysiska transportmedel för att resa till kunden. Vi använder oss exklusivt utav digital marknadsföring för att inte behöva utnyttja fysiska resurser och även fysisk transport av reklam eller dylikt.

Vi har även social hållbarhet som vår huvudregel. Vi bryr oss om människors välbefinnande och vi sätter människors bästa i förgrunden när vi arbetar. Vi respekterar varandras olikheter och tycker mångfald inte är ett hinder utan ett recept på ett bra resultat!
Läs mer om hur vi jobbar

Bli en del av vårt team!

Kontakta oss!