Våra tjänster

Med våra kompetenser erbjuder vi digitala helhetslösningar. Ni väljer själv hur mycket stöd ni önskar få av oss. Läs nedan vad vi kan erbjuda.
Kontakta oss redan nu!
skräddarsydd webbdesign & webbutveckling,
omdesign av befintliga digitala produkter
responsiv webbdesign (UI, UX)
grafisk design,
varumärkesprofil,
grafiskt innehåll till sociala medier
användarcentrerat perspektiv,
användarforskning
webbplatsadministration
webbplatsoptimering
översättning av webbplatser
till engelska, svenska, polska m.m.
copywriting,
UX writing

Vad kan vi erbjuda?

“Med våra
kompetenser erbjuder
vi digitala helhetslösningar.”
Digitala produkter är vårt område. Vi kan designa en helt ny webbtjänst eller omdesigna en som redan finns. Det räcker med att ni har en idé kring er verksamhet så hjälper vi er att omvandla den till en digital lösning som kommer hjälpa er att driva er verksamhet framgångsrikt. 

Vi skapar skisser, prototyper och ni är självklart involverade i processen så att ni kan påverka den slutliga produktens utformning. Vi designar inte bara webbplatser eller webbtjänster utan även detaljerna som ikoner, illustrationer. Allt för att se till att er lösning är unik och att den utmärker sig på marknaden. Vi älskar att skapa varumärkesprofiler, vi hjälper er att skapa rätt grafisk identitet åt er verksamhet.

Vi involverar användare och testar våra lösningar tidigt i designprocessen för att lyckas fånga det som är viktigt och förvandla det till en digital produkt som uppfyller er verksamhets och er målgrupps behov. Vi levererar färdiga helhetslösningar samt webbadministration och webbplatsoptimering vid behov. 
Läs mer om hur vi jobbar

Vi vill hjälpa er verksamhet att växa!

Kontakta oss!